Corbeyran

Eric Corbeyran, die eigenlijk Eric Corberand heet, werd geboren op 14/12/1964 te Marseille (Frankrijk), woont tegenwoordig in Bordeaux. Hij begon zijn schrijversloopbaan met het schrijven van sprookjes voor kinderen, maar stapte al snel over op stripscenario's. Hij richt zich daarbij vooral op fantastische en epische strips voor volwassenen. Hij heeft ondermeer samengewerkt met Patrick Amblevert (Les Griffes du Marais), met Stefan Thanneur (La Hyène) en Rémi Chayé.

 

Bibliografie (o.a.)

De Bodem van de Wereld
(Casterman - 1997)

De Zang van de Vampiers
(Talent- 1998)

Het Vlindernetwerk
(Arboris- 2001)

Imago Mundi
(Dargaud- 2003)

Affodil
(Talent - 2004)

Het Verbond van de Opalen
(Dargaud- 2005)

De Wet van de 12 Tafelen
(Daedalus- 2007)